Eetfolder.nl

De enige specialist die in restaurants investeert

Over Eetfolder.nl

Wij zijn sushi marketingspecialisten met een zeer ruime kennis in de online en offline marketing voor sushi bezorgrestaurants. Wij zijn het enige marketingbureau dat investeert in bezorgrestaurants.

Met openbare en geheime technieken ondersteunen wij sushi en Chinese bezorgrestaurants om meer omzet en meer bestellingen te ontvangen. Het succes van ons werk is alleen bestemd voor onze klanten, derhalve zullen wij de (geheime) technieken nooit online openbaren.

Op onze website geven wij een impressie van onze werkwijze en een deel van onze klanten met als doel om de betere sushi ondernemers klant te maken.

Wij geven als enige een succesgarantie van 100% voor meer bestellingen en omzet en hebben een werkwijze die uniek en winstgevend is. Daarnaast zijn wij het enige marketingbureau dat investeert in bezorgrestaurants.

Vul het aanmeldingsformulier op onze website in om je aan te melden voor ons speciale marketing programma. Naar aanleiding van het formulier en een gesprek, gaan wij bekijken/oordelen of jouw bezorgrestaurant geschikt is als samenwerkingspartner.

Uitnodiging ontvangen?
Heb je van ons een uitnodiging ontvangen als samenwerkingspartner? Doe dan mee aan het prijzenpakket op slide 13: Doe mee en win! (klik) door je unieke code door te geven en maak kans op een marketing pakket met een waarde van 1500 euro.

Voor meer informatie verwijzen wij naar het aanmeldingsformulier. Wij nemen alleen contact op met volledig ingevulde aanmeldingen.

Met vriendelijke groet,
Eetfolder.nl

sushi marketing specialist met een zeer ruime kennis

Aanmeld formulier

Meld uw restaurant online aan en maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding.

Meer informatie?

Maak een afspraak en we bespreken vrijblijvend welke van onze marketing strategie├źn bij uw restaurant past.
  • 06 145 93 686
  • info@eetfolder.nl